Beweeg gezond samen met je kind

Beweeg gezond samen met je kind

juli 5, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Deze zomer willen de meeste mensen het liefst de hele dag buiten doorbrengen. En dat is niet zo gek: de warme zonnestralen en de heldere blauwe lucht laten alles mooier lijken dan tevoren. Dit is dus hét moment om eropuit te gaan met je kind! Voor degene onder ons die de vakantie dicht bij huis doorbrengen zijn er verschillende mogelijkheden om een leuke zomer samen met je kind te hebben. Wat dacht je van een Stapelstein? Lees verder waarom dit een leuk product is voor jou en je kind.

Wat is een Stapelstein?

Een Stapelstein is een multifunctionele speelgoed. Het bestaat uit kleurige bouwblokken waar jouw kind overal mee kan spelen (op zichzelf of in combinatie met ander speelgoed). Daarnaast dient het ook om gebruikt te worden tijdens het spelen van verschillende spelletjes, dus je kunt het altijd gebruiken!

Het product is bedoeld om meer beweging te stimuleren om zo een gezonde ontwikkeling te creëren bij jouw kind. Door het spelen met deze blokken wordt je kind op allerlei wijzen aangemoedigd om veel te bewegen en creatief bezig te zijn.

Nog een leuk feitje: alle Stapelstein producten kun je recyclen en ze zijn klimaatneutraal geproduceerd. Daarnaast worden ze direct verzonden vanaf het productiecentrum tot aan jouw huis. Bovendien kun je de bouwblokken lang gebruiken, omdat ze duurzaam geproduceerd zijn. Het is dus niet alleen fijn voor jou en je kind, maar ook fijn voor de planeet!

Welke spellen kan ik spelen met een Stapelstein?

Het fijne aan een Stapelstein is dat je geen minimum aantal bouwblokken nodig hebt voor het spelen met een set. Je kunt dus met elk soort set aan de start! Het is wel zo dat hoe meer ‘stenen’ je hebt, hoe meer mogelijkheden er zijn. Met de Stapelstein kun je zo creatief zijn als je wilt: gebruik het bijvoorbeeld voor het bouwen van palen, die als kastelen kunnen dienen. Laat de creativiteit van je kind in de vrije loop!

Er zijn dus geen basis spellen die je met een Stapelstein moet spelen. Het kan zo gek zijn als jij en jouw kind dat wilt: zitten in de kom van de blok en rondjes draaien of uitgebreide parcours maken. Maak ook gebruik van complementaire speelgoed, zoals een bal. Daaruit volgen er dan meerdere manieren om met het product te spelen.