De beste luidspreker voor film- en muziekliefhebber

De beste luidspreker voor film- en muziekliefhebber

januari 15, 2022 0 Door Rik Veldhuizen

Het is natuurlijk heerlijk om als film- of muziekliefhebber over een goede luidpreker te bezitten. Een goede luidspreker levert fantastische geluidskwaliteit. Mocht je opzoek zijn naar een goede luidspreker dan is een Hifi speaker van Kef wat je zoekt. Hifi staat voor ‘high fidelity’, dat betekent ‘erg betrouwbaar’. Maar wat is Kef, wat voor speakers zijn er te krijgen en waar kun je ze vinden?

Wat is Kef?
Kef staat sinds de jaren ’60 bekend om hun goede luidsprekers. Kef staat voor ‘Kent Engineering and Foundry. De Kef luidsprekers zijn veelbekroond en in de afgelopen jaren heeft het bedrijf grote technische ontwikkelingen gemaakt. De kwaliteit van het geluid is excellent. Het merk biedt geluid zonder belemmeringen; van bas tot treble. Sluit je ogen en dompel jezelf onder in het geluid. Luister en geloof.

Soorten speakers
Door de jaren heen heeft Kef allerlei soorten luidsprekers gemaakt. Op dit moment zijn de Kef Q en Kef R series erg populair. De Q-serie ontgrendelt diepte en details in alles waar je naar luistert. Deze speakers zijn perfect voor een bioscoop effect. Er zijn staande en liggende speakers. Voor iedere ruimte is er dus een passende luidspreker te vinden. De R-serie heeft ook een uitzonderlijk goede geluidskwaliteit. De R-serie is ook te krijgen in materialen als hout, of in een glanzende afwerking. Net als de Q-serie zijn de R-speakers te krijgen in verschillende soorten en maten.

Waar zijn de speakers te krijgen?
De luidsprekers van Kef zijn onder andere te vinden bij de webshop Benderhifi.nl. Ook in de showroom van Bender Hifi kun je een speaker vinden. Het voordeel is dat je jouw favoriete nummer kunt laten afspelen. Zo kun je goed horen wat de luidsprekerkwaliteit is. Op deze manier weet je zeker of een speaker goed werkt en of deze bij jouw wensen past.