Gebruik van een gastendoek

Gebruik van een gastendoek

maart 16, 2022 0 Door Rik Veldhuizen

Handdoeken zijn er in verschillende maten, kleuren en designs. Gastendoekjes zijn net als elke andere handdoek met verschillende kleuren en designs, maar hebben meestal een afmeting van 30x50cm. Ondanks dat het een gastendoekje wordt genoemd, is het niet per se bedoeld voor alleen gasten of bezoekers. Je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt ze gebruiken om je handen in een toilet te drogen, hun formaat maakt het perfect voor een snel toiletgebruik. Ze zijn ook ideaal voor gastenbadkamers en perfect om je gezicht af te drogen na een snelle wasbeurt. Een gastendoekje kan ook de beste optie zijn als je korter haar hebt en je haar met water moet drogen. Maar waar je een gastendoekje ook voor gebruikt, houd ze altijd schoon om de hygiënenormen te handhaven.

Gastenhanddoek identificeren

Gastendoekjes zijn vrij gemakkelijk te herkennen omdat ze in het formaat 30x50cm zijn, wat betekent dat ze een beetje veel kleiner zijn dan gewone handdoeken. Om ze te kopen kun je naar elke supermarkt in de buurt gaan of ze gewoon online bestellen via handdoek.nl. Aan de andere kant, als je gastendoekjes voor gasten voor je huis wilt kopen en je wilt dat je gast ze identificeert, koop dan handdoeken met een andere kleur of patroon, waardoor ze opvallen of gebruik gastendoekjes met monogram met de tekst “gast ” zodat gasten begrijpen dat deze handdoeken voor hen zijn.

Badkamergebruik

Als je een extra badkamer in je huis hebt voor gasten, kunnen de gastendoekjes in de gastenbadkamer of op het bed worden neergelegd. Als je echter een gedeelde badkamer in hebt, kun je een gastendoekje op een speciaal rek hangen en wijs gasten erop zodat ze weten welke handdoeken ze moeten gebruiken. Daarnaast kun je de handdoeken voor de gasten op het bed leggen.