Hoogslapers zijn voor iedereen

Hoogslapers zijn voor iedereen

april 2, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Hoogslapers zijn fantastische meubelstukken. Vooral voor huizen of kamers met minder ruimte. Maar ook met zeeën aan ruimte kan een hoogslaper superleuk zijn. Veel mensen zien hoogslapers als iets voor kinderen, maar ook voor anderen kan dit een fantastisch meubelstuk zijn. Na het lezen van deze blog raad ik Eurobedden aan voor meer hoogslaper inspiratie.

Voor volwassenen

Hoogslapers zijn ook voor volwassenen een heel handig en fijn meubelstuk. Vooral voor starters die in een kleinere woonruimte beginnen óf voor de fans van klein wonen. Tiny houses worden namelijk steeds populairder. Om optimaal gebruik te kunnen maken van een kleine ruimte is een hoogslaper ideaal. Zo kun je de ruimte onder het bed gebruiken voor andere doeleinden. In een tiny house of kleine woning zijn de mogelijkheden eindeloos. Een studio appartement is nog een voorbeeld waar een hoogslaper erg goed van pas komt. Zo creëer je in een woning waar allen is dezelfde ruimte gebeurt toch een soort nieuwe ruimte.

Voor studenten

Studenten staan natuurlijk bekend om het hebben van kleine woonruimtes. Als je als student de beschikking hebt tot een studio appartement heb je het al ruim. Sommige kamers hebben letterlijk alleen ruimte voor een bed en een looppad. Daarom is een hoogslaper een ideale oplossing voor studenten. Zo kun je nog van alles kwijt ónder je bed en kun je maximale functie halen uit de studentenkamer. Met een bureau onder de hoogslaper heb je zo een eigen werkplek gecreëerd in dezelfde ruimte als je bed, terwijl het net kan voelen alsof je zo toch twee aparte ruimtes hebt.

Voor kinderen

Het meest bekende scenario voor een hoogslaper is waarschijnlijk in een kinderkamer. Dat komt omdat de ruimte onder het bed perfect kan dienen als speelruimte. Door hier een keukentje, kasteel of knutselhoek van te maken kan een kind hier heerlijk vertoeven. Ook zou je hier natuurlijk een tweede bed onder kunnen plaatsen voor logees of gezinsuitbreiding.