In 3 stappen naar een sfeervol interieur

In 3 stappen naar een sfeervol interieur

september 12, 2022 0 Door Rik Veldhuizen

Ondanks het feit dat we natuurlijk vooral in de wintermaanden ontzettend veel tijd in ons huis doorbrengen, zien we toch dat er nog altijd ontzettend veel mensen zijn die hun huis niet sfeervol en warm hebben ingericht. Ontzettende zonde als je het ons vraagt! Ons huis is immers de plek waar we ons niet alleen veilig moeten kunnen voelen, maar natuurlijk ook comfortabel. Dus hoor jij ook bij die groep mensen die geen idee heeft hoe ze het huis sfeervoller kunnen maken, dan hebben wij een aantal praktische tips voor je die hierbij kunnen helpen.

Ruim je kamer op

Je kunt je kamer nog zo mooi hebben ingericht met allerlei prachtige woonaccessoires van knuslifestyle.nl, maar wanneer het voor de rest een grote chaos is in je huis, dan haalt dit natuurlijk vrij weinig uit. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer je je eettafel vol hebt liggen met allerlei spullen, dit er nu niet voor zorgt dat je prachtige vaas met bloemen direct in het oog springt. Zorg er dus allereerst voor dat je het opruimd, waardoor je al direct een hele andere look en feel krijgt.

Deel je kamer anders is

De indeling van de woonkamer bepaald voor een groot gedeelte de sfeer in de ruimte. Gooi deze dus gerust eens een keer om. De bank op de plek van de tv kast en je zult zien dat je een heel ander gevoel krijgt. Vooral wanneer je het geheel ook nog extra aankleed met verschillende leuke spulletjes van KNUS, dan zul je zien dat je met een minimale inspanning tot een maximaal resultaat komt. Het is namelijk allemaal echt niet zo moeilijk als dat de meesten vooraf denken, je moet alleen even weten welke stappen je moet volgen en dan is het zo geregeld.

Andere kleur op de muur

Heb jij een grote lange witte muur? Dan zorgt dit natuurlijk echt bepaald voor veel sfeer. Het is dus een heel goed idee om deze muur eens flink onder handen te nemen. Dit kun je doen door de muur te sauzen, maar ook doet behang het altijd super goed. Let er alleen wel op dat wanneer je kiest voor behang, je er geen dressoir met allerlei accessoires voor zet, maar het redelijk rustig houdt.