Luxe jacuzzi voor extra wooncomfort

Luxe jacuzzi voor extra wooncomfort

september 1, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Dit jaar besloten veel Nederlanders het vakantiegevoel in huis te halen door de zomer in eigen tuin te vieren. Lekkere drankjes en hapjes staan in de koelkast, nieuwe spelletjes heb je in huis gehaald en uitjes ondernemen jij en je gezin regelmatig. Desondanks mist er één essentieel onderdeel van vakantie, namelijk het afkoelen in de zee, het zwembad of de opblaasbare jacuzzi! Velen visten vorig jaar naast het net toen zij net besloten hadden een opblaas bubbelbad in de tuin te zetten, waardoor afkoelen alleen nog kon door een watergevecht te houden of koude drankjes te drinken. Wil jij jouw wooncomfort en vakantiegevoel dus naar een hoger plan brengen? Lees dan snel verder!

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Vakantie ervaar je pas echt als je je compleet kunt ontspannen. Even niet aan je werk denken en andere zaken uit je hoofd kunnen zetten, is alleen zo eenvoudig nog niet. Om die reden is een opblaasbaar bubbelbad zeker geen overbodige luxe, maar een werkelijke musthave om te kunnen ontstressen. De jacuzzi’s bestaan echter in vele soorten en maten, waardoor de keuze reuze is. Welk opblaas bubbelbad is in dat geval uitermate geschikt voor jou? Dat hangt onder andere af van de grootte van jouw tuin, aangezien de bubbelbaden zowel vier- als zespersoons kunnen zijn. Daarbij komt dat er onderscheid gemaakt wordt tussen jacuzzi’s met een masserende werking door waterjets en bubbelbaden die traditionele bubbels creëren door luchtstralen.

Kies voor aanvullende accessoires

Naast de verschillen tussen de diverse bubbelbaden kun je ook complementaire accessoires aanschaffen om de bubbelervaring compleet te maken. Hierbij kun je onder andere denken aan een hoofdsteuntje om heerlijk te dommelen in bad, een bekerhouder voor jouw verkoelende drankje in de zon of geurtje om lekker te ruiken na een middagje bubbelen in de achtertuin. Waar wacht je dus nog op?