Natuursteen dorpels, sfeervol & tijdloos!

Natuursteen dorpels, sfeervol & tijdloos!

januari 8, 2024 0 Door Rik Veldhuizen

Een natuursteen dorpel is niet alleen een functioneel element in uw interieur, maar het kan ook de uitstraling van uw ruimte versterken. Bij NATUURSTEENvakman.nl bieden we een prachtige collectie natuursteen dorpels voor binnen, waaronder het populaire Belgisch hardsteen en verschillende granietsoorten. 

De schoonheid van arduin.

De collectie dorpels van NATUURSTEENvakman.nl wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van Belgisch hardsteen, ook bekend als arduin. Dit natuurlijke materiaal staat bekend om zijn prachtige blauwgrijze tint en levendige tekeningen, fossielen, accenten en aders. De keuze tussen licht/blauw gezoet en donkergezoet Belgisch hardsteen geeft u de mogelijkheid om de kleur aan te passen aan uw interieur.

Licht gezoet Belgisch hardsteen behoudt de karakteristieke blauwgrijze tint die zo bekend is en donkergezoet hardsteen neigt meer naar donker antraciet (zwartgrijs) met een elegante uitstraling. Vanuit praktisch oogpunt adviseren we vaak de donkere variant. Donkergezoet hardsteen biedt het voordeel dat kleine krassen en oneffenheden gemakkelijk(er) kunnen worden bijgewerkt met behulp van hardsteenolie, waardoor uw dorpel er altijd als nieuw uitziet.

Graniet: Luxe & Duurzaamheid

Graniet is een andere uitstekende keuze voor duurzame dorpels. Deze natuursteen heeft mooie klassieke tekeningen, donkere kleurtinten en biedt duurzaamheid en onderhoudsgemak. Bij NATUURSTEENvakman.nl vindt u drie soorten graniet: 

Nero Assoluto graniet: Een diepzwarte steen die een tijdloze elegantie uitstraalt.

Impala graniet: Met zijn unieke korrelige textuur en donkere tinten voegt het een vleugje luxe toe aan uw interieur.

Steel Grey graniet: Een natuursteen met een subtielere uitstraling, gekenmerkt door grijze tinten en een rustieke charme.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals gepolijst (hoogglans), gezoet (matglans), gebrand (anticato) en leather (mat met reliĆ«f). Afhankelijk van uw voorkeur en de gewenste uitstraling van uw interieur vindt u altijd een passende variant! 

Of u nu kiest voor Belgisch hardsteen of graniet, natuursteen dorpels van NATUURSTEENvakman.nl bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Ook voor buiten vindt u bij ons een prachtige natuursteen collectie, shop dus ook uw maatwerk buitendorpel & raamdorpel bij NATUURSTEENvakman!