Past jouw interieur bij je sterrenbeeld?

Past jouw interieur bij je sterrenbeeld?

juni 4, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Hou jij ook zo van het lezen van je horoscoop voorspelling? Ik wel, daarom ben ik eens op zoek gegaan naar wat verschillende sterrenbeelden over je interieursmaak kunnen zeggen. Op basis daarvan heb ik geprobeerd om jouw interieur te voorspellen. Lees gauw verder om erachter te komen of ik jouw interieurstijl kan raden.

Leeuw, ram en boogschutter

Jullie zijn enthousiast, spontaan, hartstochtelijk, impulsief en uitbundig. Daar pas dus een uitgesproken interieur bij. Met veel verschillende kleuren en texturen denk ik dat je veel leuke verschillende zitjes in huis hebt waar je heerlijk kunt zitten met een boekje of je laptop om door het internet te scrollen opzoek naar leuke blogs of damestips. Dit komt het meest overeen met een eclectische, vintage en bohemien woonstijl. Omdat je in alle impulsiviteit veel verschillende items bij elkaar verzameld.

Weegschaal, tweelingen en waterman

Jullie zijn intellectueel, licht, snel, nieuwsgierig en in veel dingen tegelijk geïnteresseerd. Daar tegenover staat dat jullie ook snel afgeleid kunnen zijn. Daarom vermoed ik dat het soms een beetje rommelig kan zijn in huis. Dat er wat onafgemaakt projecten kunnen rondslingeren, maar dat je hier ook voldoende bergruimte voor hebt. Een grote boekenkast is de eyecatcher in jouw interieur.

Maagd, stier en steenbok

Jullie zijn praktisch, nuchter, realistisch en meestal kalm, wel kunnen jullie een beetje koud overkomen. Daarom voorspel ik dat jullie interieur erg neutraal is en grotendeels te omschrijven is als een basic woonstijl. Alles praktisch weggewerkt en netjes opgeborgen. Met veel neutrale kleuren en veel wit. Om toch een beetje leven en accent aan te brengen zijn jullie stiekem een kleine urban jungle aan het sparen in huis.

Kreeft, vissen en schorpioen

Jullie zijn vriendelijk, fantasierijk, vrijgevig en empathisch. Daar tegenover staat dat jullie ook een beetje lui en wanordelijk kunnen zijn. Jullie omgeven je graag met mensen en spullen. Daarom denk ik dat het een gezellige boel is bij jullie. Het hart van jullie huizen zijn de grote eettafels waar je met veel mensen aan kunt zitten. De woonstijl kan van alles zijn, als er maar veel ruimte is voor gasten.