Top 5 schoonste hotels in Nederland

Top 5 schoonste hotels in Nederland

mei 12, 2022 0 Door Rik Veldhuizen

Als je naar een hotel gaat wil je natuurlijk wel dat deze schoon is. Door het aantal sterren, recensies en de prijs-kwaliteitsverhouding die het hotel biedt, kan je al vaak de kwaliteit of properheid van de kamer voorstellen. Het is een eis dat alle kamers schoon zijn, maar voor low budget hotels die geen voldoende tijd, geld of werknemers hebben worden de kamers vaak niet, of niet goed schoongemaakt. Sommige mensen hebben daar geen probleem mee omdat het maar voor een of een paar nachtjes is en weinig budget hebben. Heel veel bedrijven zetten daarom ook geen schoonmaak vacatures op het internet. Sommige mensen hechten wel veel waarde aan een schone omgeving, vooral als het niet hun eigen huis is. Daarom, hebben wij de top 10 schoonste hotels in Nederland voor jullie op een rijtje gezet!

Hotel Vliegsuite

Dit is niet alleen een heel schoon hotel, maar ook heel bijzonder. Als je Hotel Vliegsuite wilt bezoeken of daar wilt overnachten moet je naar Gelderland aan. Dit hotel heeft 5 sterren en biedt een geweldige ervaring om in een vliegtuig te overnachten. Naast de 5 sterren zijn ook de reviews torenhoog. De beoordeling van dit hotel is maar liefst een 9,9 voor de hygiëne in het hotel. Je kunt er dus vanuit gaan dat je kamertje in het vliegtuig meer dan schoon is.

Hotel Salden

Een ander hotel wat ook zeker heel erg schoon is, is Hotel Salden geleen in Limburg. Dit hotel heeft maar liefst een beoordeling van rond de 9,6 voor hygiëne. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat de hotelschoonmaak hier goed geregeld en gedaan wordt. Naast de properheid van het hotel vinden de reviewers ook het hotel en de omgeving prachtig. Een echte aanrader dus!

Boetiek Hotel BonAparte

Ook Boetiek Hotel BonAparte is gelegen in de mooie provincie Gelderland. Naast de reviews van een 9,1 voor hygiëne, bevat dit luxe hotel ook een zwembad, jacuzzi en sauna. 

Landgoed Hotel Carelshaven Delden

Dit viersterrenhotel wat ligt in Overijssel heeft een gemiddelde score van 8,9 voor hygiëne. Dit is zeker niet mis! Het hotel bevindt zich in een prachtige natuuromgeving op een landgoed. 

Abdij de Westerburcht

Abdij de Westerburcht heeft vier sterren en ligt in Drenthe. De reviews van dit hotel zijn zeker niet te min. Naast de hygiëne die een score heeft van 9,1 zijn de gasten ook erg enthousiast over de mooie ligging, gemoedelijke sfeer, en de gastvrijheid van het personeel.