Verschillende luxe bedden op een rijtje

Verschillende luxe bedden op een rijtje

december 23, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Een goede nachtrust is heel belangrijk, maar helaas zijn er toch veel mensen die kampen met vervelende slaapklachten. Deze klachten variëren van woelen in bed, tot meerdere keren per nacht wakker worden. Er zijn veel verschillende redenen waarom deze klachten zich kunnen voordoen, denk bijvoorbeeld aan stress of lichamelijke pijn in je spieren. Gelukkig zijn er ook veel verschillende manieren om deze klachten op te lossen. Zo kun je bijvoorbeeld ’s avonds een warme douche nemen om je spieren te laten ontspannen. Houden de klachten toch aan? Dan ligt het misschien aan je bed, en kan het een goed idee zijn om een nieuw bed te kopen. Om klachten in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om te kiezen voor een luxe bed. In dit artikel lees je alles over de verschillende luxe bedden op de markt. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens rustig het uitgebreide assortiment van De Suite.

Boxsprings

De boxspring is één van de meest populaire bedden op de markt van vandaag. Niet alleen zijn boxsprings enorm sterk en gemaakt van krachtig materiaal, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een heleboel verschillende maten en designs. Dit betekent dat je altijd een boxspring kunt vinden die perfect past bij het interieur in jouw slaapkamer. Wil je een extra luxe uitstraling meegeven aan je slaapkamer? Kies dan voor een boxspring met bijpassend hoofdeinde Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw slaapkamer eruitziet als een hotel, maar ook dat je gemakkelijk rechtop in bed kunt zitten zonder last te krijgen van je hoofd.

Bed inclusief TV-lift

Praat je over échte luxe bedden? Dan heb je het vast en zeker over het bed met TV-lift. Deze bedden zijn niet overal verkrijgbaar, maar je kunt ze vinden in gespecialiseerde bedwinkels zoals De Suite. Het bed zelf is gemaakt van sterke materialen. Dit resulteert in zeer sterke lattenbodems, die jouw lichaam optimaal kunnen ondersteunen. Deze stevige ondersteuning kan er niet alleen voor zorgen dat je beter slaapt, maar ook dat je minder last hebt van spierpijn in de ochtend. Toch is dit type luxe bed niet alleen gericht op comfort, maar ook op gemak. Bij het bed zit namelijk een hocker inbegrepen. Deze hocker is verkrijgbaar in hetzelfde materiaal als het bed, waardoor je het gemakkelijk tegen het uiteinde van het bed plaatst. In de hocker kun je een televisiescherm plaatsen, waardoor je jouw bed niet alleen als slaapplek maar ook als bioscoop kunt gebruiken.

Elektrische beddenbodem

Lees jij regelmatig in bed? Of vind je het fijn om in bed te ontbijten? Dan kan het slim zijn om voor een elektrische beddenbodem te kiezen. Deze luxe beddenbodem kun je namelijk elektronisch bedienen. Dat betekent dat de lattenbodem omhoog en omlaag kan, zowel bij het hoofdeinde als bij het voeteneinde. Op deze manier kun je niet alleen heel gemakkelijk rechtop in bed zitten, maar kun je ook je voeten omhoog gooien. Dit is vooral goed wanneer je bijvoorbeeld overdag veel hebt gelopen, en kan spierpijn in de voeten verminderen. Let wel op, want niet alle bedden zijn geschikt voor een elektische beddenbodem.