Welke trampoline past bij mij?

Welke trampoline past bij mij?

februari 19, 2021 0 Door Rik Veldhuizen

Een trampoline kopen is een goede investering om op een speelse manier je kinderen actief te stimuleren in fysieke beweging. Hiernaast kan het ook voor volwassenen een fijne uitlaatklep zijn. Online zijn er veel verschillende trampolines te vinden, je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. In dit blog vertel ik je waar je op moet letten bij het aankopen van een trampoline en waar je deze zou kunnen kopen. Op het internet zijn er tal van aanbieders voor trampolines, een van de bekende trampoline-experts is Etantrampoliness.com. Een van de meest verkochte trampoline in het assortiment is de trampoline 244 cm. Deze trampolines komen verschillende soorten, met en zonder net en ook met verschillende maximum gewichten voor het gebruik van de trampoline.

Wie gaan de trampoline gebruiken?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij de aankoop van de trampoline is wie de trampoline gaan gebruiken. Wordt de trampoline alleen gebruikt door volwassenen of ook door kinderen? Deze vraag is het belangrijkste. Mochten er alleen kinderen op gaan spelen dan hoeft het maximum gewicht niet erg hoog te zijn, bij volwassenen ligt dit uiteraard hoger. Hiernaast is het verstandig om bij de aankoop van een trampoline voor kinderen te kijken naar een net om de trampoline te kijken. Een net rond de trampoline kan je kinderen beschermen tegen eventuele ongevallen.

Een ronde of rechthoekige trampoline?

Bij het kopen van de trampoline heb je altijd de keus of je een rechthoekige of ronde trampoline wilt aankopen. Het voordeel van een ronde trampoline is dat er vaak een vangnet omheen zit waardoor kinderen beter beschermd zijn. Een rechthoekige trampoline biedt deze mogelijkheid vaak niet. Hiernaast is het verstandig om in je tuin goed uit te meten of de trampoline goed in de tuin valt, een ronde trampoline is hierbij vaak handiger omdat je die makkelijk in de hoek kan zetten.

Op het internet zijn er tal van aanbieders voor trampolines, een van de bekende trampoline-experts is Etantrampoliness.com. Een van de meest verkochte trampoline in het assortiment is de trampoline 244 cm. Deze trampolines komen verschillende soorten, met en zonder net en ook met verschillende maximum gewichten voor het gebruik van de trampoline.