Zo verkoop jij zélf je huis!

Zo verkoop jij zélf je huis!

september 1, 2021 1 Door Rik Veldhuizen

Om verschillende redenen kan het aantrekkelijk zijn om je eigen huis verkopen op korte termijn. Zo kan het voorkomen dat je binnenkort gaat emigreren en snel van je huis af wil zijn of juist met je partner gaat samenwonen en daarom niet langer vast wil zitten aan je eigen woning. Wat de reden echter ook is, in veel van deze gevallen is het noodzakelijk om snel je woning te verkopen. Dit staat alleen in contrast met de werkwijze van makelaars, die erop gericht zijn de woning te verkopen tegen een zo hoog mogelijk bod. Hierdoor ligt de nadruk dus niet op het verkopen op korte termijn én betaal je ook nog eens hoge kosten voor de tussenkomst van een makelaar. Zou het om deze redenen dus niet aantrekkelijk zijn om je huis zelf verkopen? Zelfwoonhuisverkopen schiet je graag te hulp en informeert je over de mogelijkheden.

Hoe ga je te werk?

Je eigen woning verkopen is makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien je mogelijk niet over de juiste kennis en expertise beschikt om dit project tot een succes te brengen. De makelaar hoeft in dat geval echter niet de enige uitkomst te zijn om je huis te verkopen, omdat wij van Zelfwoonhuisverkopen jou uit de brand kunnen helpen. Wij zullen met jou in gesprek gaan om jouw situatie te begrijpen en de woning komen bekijken om vervolgens tot een passend bod te kunnen komen. Daarbij komt dat het mogelijk is om jouw huis aan ons te verkopen, waarna je het zelf nog terug huurt. Deze oplossing is vooral belangwekkend, wanneer jouw hypotheek zorgt voor hoge maandlasten en dit onbetaalbaar wordt. 

Hoe komt het bod tot stand?

Op basis van jouw wensen en eisen voor bijvoorbeeld een snelle verkoop, de mogelijkheden binnen ons eigen netwerk en onze waardebepaling zullen wij een bod uitbrengen. Ben je daarmee akkoord? Dan feliciteren wij jou met de verkoop van je huis!